fredag 4 april 2008

Universitetsbokhandlar och gräsmattor

Ja, jag har verkligen blivit det. En fullkomligt fulländad skolnörd, jag har en svaghet för gamla akademiska byggnader, gröna gräsmattor och universitetsbokhandlar som är fyllda med böcker och underbara organiseringsmappar och postits. Jag spenderar en alltför ansenlig summa på bokinköp varje månad, att läsa listan växer och växer. Men oj så nöjd jag är. Det är en sådan lyx att bara få studera, lära mig en massa. Även om det just nu betyder att memorera otaliga enzymer och hasta i säng då första föreläsningen är kl 08:15 imorgon.
Jag ska försöka hitta någon kurs i global hälsa eller folkhälsa att läsa vid sidan om till hösten. Få lyfta blicken lite ifrån anatomin, det skulle jag nog trivas med. Ska försöka se om jag kan vara till någon nytta inom IFMSA också, det är lite min kopp te. Men nu måste jag faktiskt ta mig i säng, karaktär var det som behövdes, inte sant?

1 kommentar:

Julieta sa...

Haha...du är en skolgeekys. Välkommen i klubben. Visst är det härligt? Snart kommer du att börja klä dig i tweed och citera litteraturens stora fast på originalspråk :-)
Jag är förkyld och skriver tråkiga texter så det är härligt att läsa om ditt liv.
Puss